Muru Dining


Sähköinen käyntikortti



Saimme mahdollisuuden päästä Muruun päivälliselle, kiitokset tästä kuuluu ystävillemme joiden ansiosta saimme ”peruutuspaikat”. Normaalisti pöydät ovat varattu viikoiksi eteenpäin. 



On mukava huomata, että pahin koeputki-fine dining buumi alkaa olla jo ohi ja bistrotyyppinen ”rento” ravintolatarjonta valtaa alaa. Muru on juuri tällainen rennon mukava bistro, jossa paskantärkeys loistaa poissaolollaan eikä hävetä yhtään vaikkei viinejä niin hyvin tunnekaan. Ruoka on loistavaa ja annoksista näkee mitä niissä on – hyvä niin.

Bistrohenkisesti ruokalistoja ei ole, vaan tarjoilija kertoo mitä tänään on tarjolla ja antaa omat suosituksensa. Tällä tavalla ravintola voi taata raaka-aineiden tuoreuden.

Peura-Carpaccio


Esimerkkinä mainittakoon, että alkupalaksi tarjottu peura-carpaccio oli lähestulkoon täydellinen makuelämys. Tuoreet raaka-aineet, suolaista, makeaa, hapanta ja pikkuisen karvasta – kuin oppikirjasta. Viininä lasillinen Pinot Noiria Alsacesta, njam.

Viinikaappi ja ruokalista

Hiiren jyrsimä juustopöytä


Kommentit

Suositut tekstit