sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Naudan kylkilut - ribsit





Kilpajuoksu hipstereitä pakoon jatkuu. Aina kun hipsterit löytävät jotain kivaa, niin hinta partahöyliä lukuun ottamatta nousee sen mukaan.  Nyt oli kaupassa naudan kylkiluita eli loin ribsejä hintaan 7 € /kg, eli hipsterit eivät ole tätä vielä löytäneet. RIP flank steak.  Naudan liha tällä alueella on erittäin maukasta, rasvaista ja sitkeää. Alabaman ja Missisipin rajavyöhykkeellä keskivartalolihava Greg, jolta puuttuu toinen etuhammas, grillaa näitä itse tekemässään savustusvaunussaan sen 14 tuntia. Jos ei ole käytettävissä Gregin savustushärveliä, niin niitä voi tehdä helposti itsekin. Minä keitin ribsejä noin 3 tuntia maustekastikkeessa kypsäksi ja grillasin lopulta. Grillatessa sivelin niitä kokoon keitetyllä keitinliemellä. Eiväthän nämä Tammisen ribsit olleet aivan niin lihaisia kuin pitäisi olla, mutta hei.

Naudan ribsien keitinliemi:

  • Coca Colaa noin ½ litraa
  • Osterikastiketta
  • Chiliä
  • Sipulia
  • Valkosipulia
  • Lipstikkaa
  • Aurinkokuivattuja tomaatteja
  • Punaviinietikkaa
  • Paljon suolaa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti