Naudan kylkilut - ribsit
Kilpajuoksu hipstereitä pakoon jatkuu. Aina kun hipsterit löytävät
jotain kivaa, niin hinta partahöyliä lukuun ottamatta nousee sen mukaan. Nyt oli kaupassa naudan kylkiluita eli loin
ribsejä hintaan 7 € /kg, eli hipsterit eivät ole tätä vielä löytäneet. RIP
flank steak. Naudan liha tällä alueella
on erittäin maukasta, rasvaista ja sitkeää. Alabaman ja Missisipin rajavyöhykkeellä
keskivartalolihava Greg, jolta puuttuu toinen etuhammas, grillaa näitä itse
tekemässään savustusvaunussaan sen 14 tuntia. Jos ei ole käytettävissä Gregin
savustushärveliä, niin niitä voi tehdä helposti itsekin. Minä keitin ribsejä
noin 3 tuntia maustekastikkeessa kypsäksi ja grillasin lopulta. Grillatessa
sivelin niitä kokoon keitetyllä keitinliemellä. Eiväthän nämä Tammisen ribsit
olleet aivan niin lihaisia kuin pitäisi olla, mutta hei.
Naudan ribsien keitinliemi:
- Coca Colaa noin ½ litraa
- Osterikastiketta
- Chiliä
- Sipulia
- Valkosipulia
- Lipstikkaa
- Aurinkokuivattuja tomaatteja
- Punaviinietikkaa
- Paljon suolaa
Kommentit
Lähetä kommentti