Butter chicken aka murgh makhani
Tänään teki valtavasti mieli intialaista ruokaa. En tosin tiedä
intialaisesta ruoasta yhtään mitään. Namaskarit ja Maharajat kun tuskin ovat
mitään autenttisia preferenssejä. Intiassa en ole koskaan käynyt, mutta
Thaimaassa sain mielestäni todella hyvää inkkarisafkaa. Tämän kertainen kokkaus
perustuu lihasmuistiin, currypurkin tuoteselosteeseen (purkkia en ostanut,
mutta siinä olevia aineksia kylläkin) ja villiin mielikuvitukseen.
Butter Chicken
Kanaa
Voita
Tomaattia
Chiliä
Sipulia
Tuoretta inkivääriä
Valkosipulia
Tuoretta korianteria lopuksi
Mausteita (jeera, kardemumma, neilikka, mustapippuri ym inkkaria)
suolaa
Voita
Tomaattia
Chiliä
Sipulia
Tuoretta inkivääriä
Valkosipulia
Tuoretta korianteria lopuksi
Mausteita (jeera, kardemumma, neilikka, mustapippuri ym inkkaria)
suolaa
Marinoi kanaa tuntipari mausteissa ja paista sen jälkeen
vokissa runsaassa (siis runsaassa) voissa. lisää kaltatut tomaatit ja anna
hautua noin tunnin verran. Lisää korianteri vasta valmiiseen ruokaan
Chapatit
Chapateja tulee tehtyä usein. Chapatit ovat pannulla
paistettuja pizzapohjia. Reseptikokeille loistava ohje löytyy mainiosta avaruuasemablogista (terkkuja naapuriin) josta taisin idean itsekin varastaa.
Salaatti
Rucolaa
Tomaattia
Kurkkuja
Männynsiemeniä
Tomaattia
Kurkkuja
Männynsiemeniä
Kommentit
Lähetä kommentti