Kanakori




Krapulanhuuruisen urheilusuorituksen jälkeen keho huutaa rasvaa, suolaa, hiilihydraatteja ja proteiinia juuri oikeanlaisessa suhteessa. Kanakori on herkullinen, nopea ja sopii mukavasti juuri vietettyyn Ameriikan Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivään. Lähes kaikki mitä suuhun laitetaan käy suuhun rasvakeittimen kautta. Njam.
Se mitä tässä nyt yritän todistella on, että friteeraus ei välttämättä tarkoita ällöttävän rasvaista mättöä, vaan se voi olla myös herkullista kun sen tekee taiten. Kanoja ei tule leivittää mitenkään paksulti. Leivityksen tulee olla ohut, yhtä ohut kuin kokin kesäinen seitinohut sunnuntai-iltapäivän valkoviinihiprakka. Öljykeittimen rasvan tulee olla todella kuumaa jolla varmistetaan rapean raikas lopputulos.

Friteeratut kanapalat


  • Laadukasta kanaa paloina
  • Woosteria
  • Suolaa
  • Vehnäjauhoja leivitykseen


Leikkaa kanat pieniksi paloiksi. Mausta suolalla ja noin teelusikallisella woosteria. Leivitä ohuesti vehnäjauhoilla. Koska munaa tai muuta jekkua ei käytetä, niin vehnä ei paakkuunnu. Friteeraa noin 3 minuutta noin 170 – 190 asteisessa öljyssä.

Ohjeet ranskanperunoihin saat täältä





Dippikastike


  • Ranskankermaa
  • Tomaattipyreetä
  • Valkosipulia
  • Sitruunamehua
  • Suolaa
  • Chipotle-jauhetta
  • Tippa hunajaa


Sekoita mömmöt keskenään ja anna maustua mielellään tunti jos toinenkin.



Kommentit

Suositut tekstit