Jytky-Subi
Tänään oli mukamas kiirettä sun muuta, joten gurmeeta ei jaksanut alkaa väsätä. Kaksi kasvavaa poikaa vaativat kuitenkin päivittäisen energiafixinsä, vastaus siihen on Jytky-Subi. Jytky-Subi on hyvää, kaloripitoista ja nopea valmistaa.
- Tuoretta patonkia
- Broilerin fileetä
- jotain salaattia
- valkosipulia
- voita
- majoneesia
- suolaa ja mausteita
Leikkaa broileri ohuiksi siivuksi ja paista ne voissa. Mausta valkosipulilla, woosterilla, savustetulla paprikalla, chilillä, juustokuminalla, mustapippurilla ja suolalla.
Leikkaa patonki ”lähes” puoliksi. Pohjalle reilusti majoneesia, salaattia ja broileria niin paljon kuin mahtuu. Kansi kiinni ja syömään.
Kommentit
Lähetä kommentti