Saarioisten raakamakkaroita ja ”kevyttä” lämmintä perunasalaattia
Kukaan ei ennustanut Espanjan inkvisitiota, kommunismin piti oleva pysyvää, mutta KUKAAN ei todellakaan osannut ennustaa, että Saarioinen tekisi raakamakkaroita ja vieläpä oivallisia sellaisia! Epäusko ja hämmennys olivat päällimmäisiä tunteita lastatessani Saarioisten yrttibratwursteja sekä chorizoja ostoskärryihin.
Suomesta on toki ennenkin saanut hyviä makkaroita. Wurst-Fennican raakamakkarat ovat ensiluokkaisia, West-Sharkin niin ikään. Muuten kaikki suomalaiset makkarat ovat olleet sitä samaa h*vetin nitriittinakkia. Toivon hartaasti, että menekkiä ja jatkoa Saarioisten päänavaukselle löytyy. Jos nyt jotakin huomautettavaa haluaa väkisin kaivaa, niin espanjalaisessa chorizossa paprika on ainesosa, näissä se oli mausteena.
Makkarat
Paista kypsiksi (makkarat voi myös toki grillata, mutta se ei anna mitään lisäarvoa)
Lämmin ”kevyt” perunasalaatti
Kevyeksi perunasalaatin tekee se, että siinä ei ole lainkaan majoneesia vaan sen sijaan oliiviöljyä sekä voita, eikö vain?
Perunaa (mielellään varhaisperunaa)
ruohosipulia (en löytänyt joten käytin purjoa)
kapriksia purkki tai pari
Dijon sinappia reilu löräys
etikkaa ripaus
voisulaa paksulti
oliiviöljyä sekunnin parin kaato
suolaa & pippuria
ruohosipulia (en löytänyt joten käytin purjoa)
kapriksia purkki tai pari
Dijon sinappia reilu löräys
etikkaa ripaus
voisulaa paksulti
oliiviöljyä sekunnin parin kaato
suolaa & pippuria
Kuori ja keitä perunat. Pilko ne ja laita kulhoon. Pienennä sipuli ja lisää sekaan. Lisää loput aineosat ja sekoita hyvin. Tarjoa lämpimänä.
Kommentit
Lähetä kommentti